INFOdoradca Informacje o zawodach

INFOdoradca+ Informacje o zawodach

to materiały zawierające przede wszystkim: opis zawodu, opis kompetencji zawodowych, odniesienie do sytuacji zawodu na rynku pracy i możliwości doskonalenia zawodowego, a także możliwości zatrudnienia osób niepełnosprawnych w zawodzie.

Opisy zawodów powstały w ramach projektu „Rozwijanie, uzupełnienie i aktualizacja informacji o zawodach oraz jej upowszechnienie za pomocą nowoczesnych narzędzi komunikacji – INFODORADCA+". Projekt był współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, Program Operacyjny Wiedza Edukacja Rozwój, Oś priorytetowa II Efektywne polityki publiczne dla rynku pracy, gospodarki i edukacji, Działanie 2.4 Modernizacja publicznych i niepublicznych służb zatrudnienia oraz lepsze dostosowanie ich do potrzeb rynku pracy.

Więcej informacji o projekcie na stronie.

Lista 1000 zawodów opisywanych w projekcie INFODORADCA+

INFOdoradca+ Informacje o zawodach


Zaznacz, który zbiór informacji o zawodzie potrzebujesz:

Licznik odwiedzin 19974

OccupationPlus

Powrót

Technik technologii żywności – przetwórstwo owocowo-warzywne

Kod: 314413

1. Dane identyfikacyjne zawodu

1.1. Nazwa i kod zawodu (wg Klasyfikacji zawodów i specjalności)

Technik technologii żywności – przetwórstwo owocowo-warzywne 314413

1.2. Nazwy zwyczajowe zawodu

  • Technik przedsiębiorstwa produkcyjnego owoców.
  • Technik przedsiębiorstwa produkcyjnego owoców i warzyw.
  • Technik przedsiębiorstwa produkcyjnego warzyw.
  • Technik przetwórstwa owoców.
  • Technik przetwórstwa owoców i warzyw.
  • Technik przetwórstwa warzyw.
  • Technik technolog produkcji soków.
  • Technik zakładu produkcji koncentratów owocowych.
  • Technik zakładu produkcji koncentratów owocowych i warzywnych.
  • Technik zakładu produkcji koncentratów warzywnych.
  • Technolog przetwórstwa owoców.
  • Technolog przetwórstwa owoców i warzyw.
  • Technolog przetwórstwa warzyw.